Girlsday

Hello dear friends,

My life has been an absolutely chaotic and emotional roller coaster lately. The other day I met up with my friend Klara to just have some girl talk and get my mind of everything that was spinning in my head.

We met at Nørrebro and had ice cream at Nicecream and then a drink by the canal. We went to some vintage shops and Klara bought the coolest cigarette holder. She looked like a classy lady from the 20’s and the awkward waiter at the place we had drinks, almost couldn’t handle it. The burlesque vibes were too much for that poor guy.

It turned into a great day and I am so grateful for the cool and inspiring girlfriends I have in my life.

Hej kära vänner,

Mitt liv har varit en helt kaotisk och känslomässig berg-och dalbana senaste tiden. härom dagen mötte jag min vän Klara för att bara ha lite tjejsnack och få tankarna ifrån allt som snurrade i mitt huvud.

Vi mötte upp på Nørrebro och åt glass på Nicecream och sedan tog vi en drink vid kanalen. Vi gick till några vinbutiker och Klara köpte den coolaste cigaretthållaren. Hon såg ut som en classy woman från 20-talet och den awkwarda servitören där vi hade drinkar, hade svårt att hantera det. De burleska vibbarna var för mycket för den stackars killen.

Det blev en bra dag och jag är så tacksam för de coola och inspirerande tjejkompisarna jag har i mitt liv.

FacebookpinterestFacebookpinterest

One thought on “Girlsday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *